Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

23-09-2015: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαίδευση Ουκρανών αστυνομικών σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαίδευση Ουκρανών αστυνομικών σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών

Ολοκληρώθηκε σήμερα (23-09-2015) με επιτυχία, η εκπαίδευση Ουκρανών αστυνομικών, σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε την 22 και 23-09-2015, με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις αυτής, στις Αχαρνές Αττικής.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επιμόρφωση των συγκεκριμένων αστυνομικών , σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ώστε να αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να καλύψουν με επάρκεια τις υπηρεσιακές ανάγκες της πατρίδας τους, στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας Ελληνοουκρανικής συνεργασίας.

Στην επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά καταρτισμένοι διδάσκοντες καθηγητές, από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά (Ε.Κ.ΤΕ.Π.Ν.), τη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων, καθώς και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Την έναρξη του σεμιναρίου τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Ουκρανικής Πρεσβείας, κ. Volodymyr Shkurov , ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σταματίνα Μίζη, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό προς τους εκπαιδευομένους, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν προσφέρθηκαν εθιμοτυπικά δώρα.

Παρέστησαν επίσης ο A ’ Σύμβουλος της Ουκρανικής Πρεσβείας, κ. Oleksandr Ostashevskyi , ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Αθανάσιος Κατσάρας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Διευθυντής Χρυσόστομος Γάλλος και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συμμετεχόντων, επιδόθηκαν στους εκπαιδευομένους, από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχο Αθανάσιο Κατσάρα, πιστοποιητικά παρακολούθησης.