Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

03-05-2015: Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 43χρονης αλλοδαπής που διαπράχθηκε την 1-5-2015 στη Βάρη Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 3 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 43χρονης αλλοδαπής που διαπράχθηκε την 1-5-2015 στη Βάρη

Συνελήφθη ο 37χρονος αλλοδαπός δράστης

Εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, η ανθρωποκτονία 43χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, που διαπράχθηκε την 1-5-2015 στη Βάρη Αττικής.

Η 43χρονη είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένη, βραδινές ώρες της 1-5-2015, σε δρόμο στη Βάρη, με τραύματα στο σώμα της που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Την ανθρωποκτονία διέπραξε ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γνωστός του θύματος και κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές.

Ο δράστης είχε εισέλθει από ανοικτό παράθυρο στην οικία της αδελφής του θύματος, όπου φιλοξενείτο, στη θέα του δε η παθούσα εξήλθε της οικίας τρέχοντας στο δρόμο. Ο 37χρονος την καταδίωξε και της επέφερε με αιχμηρό αντικείμενο θανάσιμα κτυπήματα.

Μετά από λίγη ώρα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης, τον εντόπισαν στην περιοχή και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.