Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Μετανάστευση και Άσυλο Αστυνομική Ανασκόπηση Υλικό Αρχείου

05-08-2012:Επιστροφή ογδόντα οκτώ (88) αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες καταγωγής τους, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης. Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 05 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή ογδόντα οκτώ (88) αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες καταγωγής τους, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης.

Η επιστροφή τους θα πραγματοποιηθεί σήμερα με ειδική πτήση charter από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Το κόστος της επιχείρησης καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών

Επιχείρηση επιστροφής ογδόντα οκτώ (88) αλλοδαπών πολιτών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (05-08-2012) το βράδυ, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνοδεία πενήντα ενός (51) αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, θα επιστραφούν στις χώρες καταγωγής τους ογδόντα οκτώ (88) πολίτες Πακιστάν, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Η επιστροφή τoυς, θα πραγματοποιηθεί την 23:00 ώρα με ειδική πτήση charter από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Λαχώρη και το Ισλαμαμπάντ.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.