Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


20-09-2022: Αυτόφωρες συλλήψεις (21) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτόφωρες συλλήψεις (21) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη είκοσι ενός (21) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

· (6) άτομα για κλοπές και απόπειρες κλοπής. Μεταξύ αυτών και 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος προσποιούμενος τεχνικό ανελκυστήρων αποπειράθηκε να αφαιρέσει από οικία ηλικιωμένου διάφορα αντικείμενα.

Επίσης, χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση δύο νεαρών ημεδαπών, οι οποίοι ευρισκόμενοι σε αθλητική δομή και εκμεταλλευόμενοι τη συμμετοχή των υποψήφιων θυμάτων τους σε προπόνηση, αφαίρεσαν από δύο τσάντες κινητό τηλέφωνο και είδη αθλητικής υπόδησης. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

  • (6) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  • (1) άτομο διότι απογευματινές ώρες χθες αφαίρεσε προϊόν από κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε κατσαβίδι.
  • (1) άτομο το οποίο κατελήφθη να κατέχει και να ξεφορτώνει από αποθηκευτικό χώρο οχήματος που χρησιμοποιούσε (1.125) λαθραία καπνικά προϊόντα.
  • (7) άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.