Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


06-08-2022: Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 6 Αυγούστου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, μεταξύ άλλων:

  • (12) άτομα για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων καθώς έπειτα από έλεγχο που έγινε σε κατάστημα ίντερνετ καφέ στην περιοχή της Χαριλάου διαπιστώθηκε ότι ο 61χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (29) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε (11) εκ των οποίων διενεργούνταν τυχερά παίγνια από ισάριθμους παίκτες.
  • (1) άτομο για απόδραση κρατουμένου. Πρόκειται για 17χρονο ημεδαπό ο οποίος τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους είχε διαφύγει από Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων.
  • (1) άτομο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και συγκεκριμένα 49χρονο ημεδαπό ο οποίος προκάλεσε φθορές σε μνημείο στην περιοχή της Νεάπολης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.