Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


04-08-2022: Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 04 Αυγούστου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Συνελήφθησαν συνολικά (18) άτομα

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους για την πρόληψη και τη καταστολή της εγκληματικότητας καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προέβησαν στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν :

  • Τέσσερα (4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, μεταξύ αυτών και 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να έχει στην κατοχή του μικροδέμα ηρωίνης βάρους (3,5) γραμμαρίων, μικροδέμα κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο καθώς και ναρκωτικά δισκία.
  • Πέντε (5) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, ανάμεσα τους και 23χρονος ημεδαπός που με απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
  • Έξι (6) άτομα για περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα.
  • Ένα (1) άτομο για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και δύο (2) άτομα για συνέργεια σε διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.