Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-01-2022: Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για κλοπή κατ’ εξακολούθηση από επιχείρηση διανομής καπνικών προϊόντων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 13 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για κλοπή κατ’ εξακολούθηση από επιχείρηση διανομής καπνικών προϊόντων

Εργαζόμενος ως υπάλληλος στην επιχείρηση αφαίρεσε πακέτα τσιγάρων αξίας πάνω από 22.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (12 Δεκεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος άνδρας, από τον Μάιο του 2021 έως και τον προηγούμενο μήνα, εργαζόμενος ως υπάλληλος σε επιχείρηση διανομής καπνικών προϊόντων αφαίρεσε συνολικά 6.060 πακέτα τσιγάρων, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 22.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε χθες το πρωί και στην κατοχή του βρέθηκαν 80 πακέτα τσιγάρων τα οποία είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την ίδια επιχείρηση και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.