Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


22-10-2021: Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές οχημάτων από την πόλη της Ξάνθης Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 22 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές οχημάτων από την πόλη της Ξάνθης

Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις (3) κλοπές οχημάτων, που διαπράχθηκαν την 14, 15 και 21-10-2021 στην Ξάνθη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (21-10-2021) το πρωί στην Ξάνθη πέντε (5) ημεδαποί, οι οποίοι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα όπως προέκυψε οι δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα διαπιστώθηκε επιπλέον ότι την 14/15-10-2021 διέρρηξαν και αφαίρεσαν δύο (2) ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο από τα αφαιρεθέντα οχήματα.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.