Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


07-10-2021: Συλλήψεις (3) ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 7 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις (3) ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας, οδήγησαν στις συλλήψεις τριών (3) ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 51, 31 και 44 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρα και της εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (06-10-2021) στην Εγνατία Οδό ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, συνελήφθη ο 51χρονος, ο οποίος ως οδηγός Ι.Χ.Φορτηγού μετέφερε παράνομα επτά (7) αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι έτεροι δύο (2) αλλοδαποί, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε το ρόλο του προπομπού προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή σχετικά με αστυνομικούς ελέγχους και να ενημερώνει σχετικά το όχημα της παράνομης μεταφοράς.

Κατασχέθηκαν συνολικά τα δύο (2) οχήματα, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά των (1.880) ευρώ και (440) λέβα.

Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.