Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


05-10-2021: Αστυνομικοί Τμημάτων Ασφαλείας εξιχνίασαν 15 περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 5 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομικοί Τμημάτων Ασφαλείας εξιχνίασαν 15 περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών

Οι επισταμένες και συνεχιζόμενες έρευνες αστυνομικών Τμημάτων Ασφαλείας για την ταυτοποίηση ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο στην περιοχή αρμοδιότητά τους, οδήγησαν στην εξιχνίαση 15 περιπτώσεων κλοπών, που διαπράχθηκαν εντός του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο :

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά εξιχνίασαν 9 διαρρήξεις αυτοκινήτων στις περιοχές Λαγκαδά, Ευκαρπίας, Θέρμης και Θεσσαλονίκης και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 24 και 32 ετών (άνδρας-γυναίκα), ως δράστες των προαναφερόμενων κλοπών. Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο τέλεσης των κλοπών.
  • Αστυνομικοί του Α.Τ. Κορδελιού-Ευόσμου μεσημβρινές ώρες χθες (04-10-2021) συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω νεαρό ημεδαπό, ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει σταθμευμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στην περιοχή του Ευόσμου, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας προέκυψε ότι ο συλληφθείς τις προηγούμενες ημέρες προέβη σε τέσσερις ακόμη κλοπές, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εργαλεία.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη, διότι τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους αφαίρεσε από το εσωτερικό Ι.Χ.Φορτηγού ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικά ποσά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του ιδιοκτήτη.