Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

27-09-2021: Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (26 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός τη στιγμή που παρέδιδε ένα σάκο με λαθραία τσιγάρα στον δεύτερο ημεδαπό, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε με όχημα από περιοχή του Κιλκίς.

Στο σάκο, αλλά και στο όχημα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 3.615 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 72.300 τεμάχια τσιγάρων), για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στην κατοχή του δεύτερου ημεδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.585 ευρώ, τα οποία προόριζε για την αγορά λαθραίων τσιγάρων.

Επίσης κατασχέθηκαν ακόμη 30 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που βρέθηκαν σε οικία, το παραπάνω όχημα ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.