Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

22-09-2021: Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από ανενεργό εργοστάσιο ευρύτερης περιοχής της Θήβας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από ανενεργό εργοστάσιο ευρύτερης περιοχής της Θήβας

Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες

Συνελήφθησαν άμεσα χθες (21-09-2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, κατηγορούμενοι για κλοπή από ανενεργό εργοστάσιο ευρύτερης περιοχής της Θήβας.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν έμφορτο με διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από το προαναφερόμενο εργοστάσιο.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Ένας εκ των συλληφθέντων, κατηγορείται επιπλέον για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κατελήφθη να οδηγεί το ανωτέρω όχημα, στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.