Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


10-09-2021: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ιτέας Φωκίδας, εν όψει της διεξαγωγής του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021 Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ιτέας Φωκίδας, εν όψει της διεξαγωγής του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εν όψει της διεξαγωγής του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021 και με βάση σημερινή Απόφαση του Λιμεναρχείου Ιτέας, ανακοινώνεται ότι αύριο Σάββατο 11-09-2021, και από ώρα 10:00 έως ώρα 15:00, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της πόλεως της Ιτέας.

Συγκεκριμένα, η κίνηση των εισερχομένων οχημάτων εντός της Ιτέας, μέσω της οδού Μεταμορφώσεως για την παραλιακή οδό (28η Οκτωβρίου), στο ύψος της οδού Ηλία Τρίγκα, θα προωθείται ως ακολούθως:

  • Δεξιά στην οδό Ηλία Τρίγκα, ευθεία οδό Ηρώων – Μπαλλή – Ράπτη – Παπαναστασίου και στη συνέχεια αριστερά στην οδό Ν. Ευθυμίου, ευθεία – παραλιακή οδός.
  • Αριστερά στην οδό Ηλία Τρίγκα – δεξιά οδό Παπαλεξανδρή και ευθεία μέχρι την παραλιακή οδό.

Η κίνηση των εισερχομένων οχημάτων εντός της Ιτέας, από ευκαλύπτους (παλαιό γήπεδο Ιτέας), θα προωθείται στην οδό Ράπτη και στη διασταύρωση με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα στρίβουν δεξιά – οδό Παπαναστασίου και στην οδό Ν. Ευθυμίου αριστερά, ενώ στη συνέχεια ευθεία μέχρι την παραλιακή οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.