Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

09-09-2021: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη στη Λαμία, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021 Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη στη Λαμία, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη, στην πόλη της Λαμίας.

Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα εφαρμοστούν την Παρασκευή 10-09-2021 και Σάββατο 11-09-2021, κατά τις ώρες 20:30 έως 23:30.

Ειδικότερα, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύει, για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, διακοπή της κίνησης των οχημάτων στην οδό Ελύτη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γ. Γεννηματά και Νικοπόλεως.

Η κυκλοφορά των οχημάτων θα διεξάγεται, με τη βοήθεια κατάλληλης σήμανσης, μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.