Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

01-09-2021: Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στη Μυτιλήνη για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στη Μυτιλήνη για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (31-08-2021) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί (άνδρας - γυναίκα), οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι δράστες, βρισκόμενοι σε χώρο επιχείρησης στην πόλη της Μυτιλήνης, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την κατοχή ημεδαπού, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των -460- ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και κατασχέθηκε. Επιπρόσθετα, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους -5,3- γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.