Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

30-07-2021: Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη μέσω διαδικτύου Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ιωάννινα, 30 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη μέσω διαδικτύου

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για το αδίκημα της απάτης μέσω διαδικτύου, που τελέστηκε προ πενθημέρου στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, ημεδαπός κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς έπειτα από αγγελία που ανήρτησε στο διαδίκτυο σχετικά με την επιθυμία του για αγορά κάρτας γραφικών, ο δράστης επικοινώνησε μαζί του και αφού του παρουσίασε ψευδές γεγονότα ως αληθινά, τον έπεισε να του καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοραπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.