Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου Δεκέμβριος 2021

02-07-2021: Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαπές, που κατηγορούνται για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στα Ιωάννινα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ


Ιωάννινα,2 Ιουλίου2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαπές, που κατηγορούνται για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στα Ιωάννινα

Η άμεση ανταπόκριση αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες το πρωί στα Ιωάννινα δύο ημεδαπές, οι οποίες κατηγορούνται ότι είχαν διαπράξει κλοπή από κοινού λίγο νωρίτερα.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ηλικιωμένης ότι δύο γυναίκες εισήλθαν με τη μέθοδο της απασχόλησης στο σπίτι της, από όπου της αφαίρεσαν τσάντα με χρηματικό ποσό -200- ευρώ, ανδρικό ρολόι και προσωπικά αντικείμενα.

Ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις με βάση τα χαρακτηριστικά τους, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τις εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα και να τις συλλάβουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.