Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

28-06-2021: Η «Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων» γιορτάστηκε χθες με εκδηλώσεις σε Σύρο, Ρόδο & Κω Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη Σύρου, 28 Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων» γιορτάστηκε χθες με εκδηλώσεις σε Σύρο, Ρόδο & Κω

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, Κυριακή 28 Ιουνίου 2021, ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας » με θρησκευτικές τελετές στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, στους ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη Σύρου, Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο και Αγίων Πάντων στην Κω, γιορτάστηκε η καθιερωμένη από την Πολιτεία ως Ημέρα επιβράβευσης και αναγνώρισης της προσφοράς των απόστρατων αστυνομικών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο κοινωνικό σύνολο.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Δικαστικές Αρχές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μ.Μ.Ε., καθώς και πλήθος αποστράτων, πολιτών και αστυνομικών με τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.