Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

01-06-2021: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 01 Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, για υπόθεση διάρρηξης οχήματος, στην περιοχή Κοντοκαλίου της Κέρκυρας, κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 27.05.2021, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του ημεδαπού, ο οποίος από το εσωτερικό είχε αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας (2.500) ευρώ περίπου, καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, βρέθηκαν τα αντικείμενα και τα προσωπικά έγγραφα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ημεδαπού, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.