Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

26-04-2021: Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 26 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (25.04.2021), στην Κέρκυρα, συνελήφθη η προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριας-μπαρ) και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας, διότι σέρβιρε ποτά σε επτά (7) όρθιους πελάτες εντός του καταστήματος, στους οποίους βεβαιώθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των (300) ευρώ για παραβίαση του περιορισμού κίνησης.

Επιπλέον, το τελευταίο διήμερο, Σάββατο (24.04.2021) και Κυριακή (25.04.2021), βεβαιώθηκαν (14) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (10) στη Ζάκυνθο, (8) στη Λευκάδα και (6) στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (7) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (3) στη Ζάκυνθο για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.