Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

14-04-2021: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 14 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (13.04.2021), στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση ο ημεδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά τη σε βάρος του καταγγελία για κλοπή αντικειμένων μικρής χρηματικής αξίας, από κατάστημα σούπερ μάρκετ και σε έρευνα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια πλαστική ράβδος μήκους -47- εκατοστών και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς συνολικού μήκους -18- εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση στην Κέρκυρα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) έχοντας στην κατοχή τους -2- μαχαίρια συνολικού μήκους -22- και -20- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.