Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

04-04-2021: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας στην Κέρκυρα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 4 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε, υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, χθες Σάββατο (03.04.2021), το απόγευμα, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, να οδηγεί μία μοτοσυκλέτα, χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, για την οποία όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή τον Αύγουστο του 2017, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας Πέλλας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε η μοτοσυκλέτα, ενώ επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού, για παράνομη παραμονή στην Χώρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού, θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.