Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


18-02-2021: Συνελήφθη στα Ιωάννινα αλλοδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παράνομη είσοδο . Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ιωάννινα, 18 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη στα Ιωάννινα αλλοδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παράνομη είσοδο .

Συνελήφθη, χθες (17-02-2021) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παράνομη είσοδο.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στον ανωτέρω αλλοδαπό, τον οποίον εντόπισαν να κινείται πεζός, βρήκαν και κατέσχεσαν μέσα σε σακίδιο πλάτης που έφερε, -30- συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στην χώρα, καθώς και βεβαίωσης μετακίνησης, παραβιάζοντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πρόληψη διάδοσης ασθενειών.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.