Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


30-01-2021: Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί στην Ερέτρια Ευβοίας, για κλοπή τροχοφόρου Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 30 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί στην Ερέτρια Ευβοίας, για κλοπή τροχοφόρου

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν έμφορτο ένα κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο


Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2021) το απόγευμα στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων, εντόπισαν τους συλληφθέντες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν έμφορτο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας.

Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, νωρίτερα χθες το μεσημέρι, από εξωτερικό χώρο συνεργείου αυτοκινήτων περιοχής της Εύβοιας, όπου ήταν ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τόσο το όχημα των δραστών, όσο και το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο θα αποδοθεί στην νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.