Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


SPIRIT - Scalable privacy preserving intelligence analysis for resolving identities Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Το έργο SPIRIT θα παράσχει ένα σύνολο εργαλείων για την απόκτηση, ανάλυση, μοντελοποίηση και απεικόνιση δεδομένων διαφόρων πηγών, γλωσσών και πολυμέσων (κείμενο, ήχο, βίντεο, περιεχόμενο εικόνας από κλειστές και ανοιχτές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου, του σκοτεινού διαδικτύου καθώς και των κοινωνικώνδικτύων).

Το αποτέλεσμα θα είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει τη δημιουργία κοινωνικών γραφημάτων ετερογενών οντοτήτων και σχέσεων και την πραγματοποίηση ανάλυσης κοινωνικών και εγκληματικών δικτύων σε αυτά τα γραφήματα.

Η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Αρχές Επιβολής του Νόμου, θα θέσει τις απαιτήσεις όσον αφορά τις λειτουργίες της πλατφόρμας και θα εκτελέσει δοκιμές για τον έλεγχο της εκπλήρωσης των στόχων. Στην τελική της έκδοση, η πλατφόρμα θα βοηθήσει την Ελληνική Αστυνομία παρέχοντας ένα εργαλείο εκπαίδευσης και ανάλυσης δεδομένων.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.spirit-tools.com/