Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

09-04-2020: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης περιστατικού θανάσιμου τραυματισμού αλλοδαπού στη Μόρια της Λέσβου Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 9 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης περιστατικού θανάσιμου τραυματισμού αλλοδαπού στη Μόρια της Λέσβου

Ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, η εμπλοκή 20χρονου αλλοδαπού σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 16χρονου αλλοδαπού στη Μόρια της Λέσβου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες προχθές (07-04-2020) σε δομή παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο 20χρονος μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 16χρονο, τραυμάτισε σοβαρά τον τελευταίο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και πρωινές ώρες χθες (08-04-2020) υπέκυψε στα τραύματα του.

Σε βάρος του 20χρονου, ο οποίος αναζητείται απ’ τις Αστυνομικές Αρχές, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.