Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-07-2019: Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Λέσβο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 16 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Λέσβο

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο πενθήμερο σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Λέσβο.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, συνελήφθη χθες (15-07-2019), ένας ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 21χρονος, δρώντας βραδινές κυρίως ώρες, μπήκε σε επτά (7) καταστήματα – επιχειρήσεις στη Μυτιλήνη και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, συνολικά το χρηματικό ποσό των -285- ευρώ, ενώ προσπάθησε να μπει και σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει.

Επίσης ο δράστης προκάλεσε φθορές αξίας -300- ευρώ περίπου, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.