Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-09-2017: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 4 έως 15 Σεπτεμβρίου 2017, σε δύο πενθήμερες εκπαιδευτικές σειρές, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής.

Στο Σχολείο συμμετείχαν συνολικά εβδομήντα επτά (77) Αστυνομικοί Διευθυντές της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τρεις (3) Αξιωματικοί αντίστοιχου βαθμού της Αστυνομίας της Κύπρου.

Οι Αστυνομικοί Διευθυντές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονος τρόπος διοίκησης (management), ηγεσία, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών, επικοινωνία κ.α., που θα τους βοηθήσουν να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντα του βαθμού τους.

Στην έναρξη των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος και επέδωσε στους αποφοιτήσαντες της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς τα πιστοποιητικά σπουδών, κατά την τελετή λήξης.

O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στη λήξη της δεύτερης εκπαιδευτικής σειράς, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους αποφοιτήσαντες με παραινέσεις και κατευθύνσεις για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος και επέδωσε τα πιστοποιητικά σπουδών.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης και άλλοι Αξιωματικοί της Σχολής.