Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

23-06-2017: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) υπήκοοι Γεωργίας, μέλη της σπείρας

Κατασχέθηκαν -3- οχήματα, το χρηματικό ποσό των -3.920- ευρώ και διαρρηκτικά εργαλεία

Εξιχνιάσθηκαν μία (1) ληστεία και δύο (2) κλοπές

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες.

Συνελήφθησαν στις 20-6-2017, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στις περιοχές της Ομόνοιας, του Αγίου Παντελεήμονα, του Παλαιού Φαλήρου και του Χαλανδρίου τέσσερις (4) υπήκοοι Γεωργίας, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, μέλη της σπείρας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Συντάγματος, οι συλληφθέντες, από διμήνου και πλέον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στην κατοχή τους καθώς και από την έρευνα στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -3.920- ευρώ και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Επίσης κατασχέθηκαν και τρία (3) οχήματα, που χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των παραπάνω αξιόποινων πράξεων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν μία (1) ληστεία και δύο (2) διαρρήξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.