Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-06-2017: Διάλεξη του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτου Φιλιππάκου στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Διάλεξη του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτου Φιλιππάκου στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας


Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, χθες (Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017) παραχώρησε διάλεξη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στις Αχαρνές, με θέμα «Ελληνική Αστυνομία και διαχείριση της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης».

Ο κ. Γενικός αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές από το 2015 έως και σήμερα, ενώ ανέπτυξε τα βασικά σημεία της συμφωνίας μεταξύ της Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης και τα πρακτικά αποτελέσματα αυτής.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης και ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο οποίος κατά την έναρξη απηύθυνε χαιρετισμό.

Παρέστησαν επίσης, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και οι Διοικητές, Υποδιοικητές και προσωπικό των Σχολών Αξιωματικών, Εθνικής Ασφαλείας και Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι, η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το οποίο οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, επιμορφώνονται μέσω διαλέξεων για θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, που σχετίζονται με την αποστολή τους και διευρύνουν την εγκυκλοπαιδική τους μόρφωση.