Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

04-06-2017: Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 70χρονης ημεδαπής στο Σοφικό Κορινθίας, μετά από καταγγελία για εξαφάνισή της στο Τ.Α. Νέας Ιωνίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 4 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 70χρονης ημεδαπής στο Σοφικό Κορινθίας, μετά από καταγγελία για εξαφάνισή της στο Τ.Α. Νέας Ιωνίας

Συνελήφθη ο 71χρονος ημεδαπός δράστης, σύζυγος του θύματος

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 3-6-2017 στο Σοφικό Κορινθίας, από κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Κορίνθου, 71χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Την 29-5-2017, ο ανωτέρω κατηγορούμενος μετέβη στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας και δήλωσε την εξαφάνιση της 70χρονης ημεδαπής συζύγου του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών των προαναφερόμενων Υπηρεσιών μετέβη στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας όπου και τον εντόπισε. Σε περαιτέρω ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει.

Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο φέρεται να κτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της 70χρονης, εντός του οικογενειακού τους τάφου, όπου και ανευρέθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα (4-6-2017) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.