Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

07-10-2016: Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κατοχή και μεταφορά ηρωίνης με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση της Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 201 6

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κατοχή και μεταφορά ηρωίνης με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση της

Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους -4- κιλών και -840-γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 5-10-2016 στο 87ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 34 και 35 ετών, για κατοχή και μεταφορά ποσοτήτων ηρωίνης.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την δράση των ανωτέρω στη μεταφορά και διοχέτευση στην Ελληνική Επικράτεια ποσοτήτων ηρωίνης, εντοπίστηκαν οι δράστες εντός ΤΑΞΙ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, να μεταφέρουν, επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό της ρεζέρβας, ποσότητα ηρωίνης με σκοπό την παράδοση της σε συνεργούς τους στη Θεσσαλονίκη για περαιτέρω διακίνηση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους -4- κιλών και -840- γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -4.860- ευρώ, τρία (3) κινητά τηλέφωνα καθώς και το ΤΑΞΙ, ως μέσο μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.