Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

01-01-2015: Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ημεδαπής στην Αλίαρτο Βοιωτίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 01 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ημεδαπής στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 26χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία 43χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του έτους 2013 στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 26χρονου ημεδαπού ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα πρωινές ώρες της 07-02-2013, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε μεταξύ άλλων από την ανωτέρω οικία, διάφορα χρυσά κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.