Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


23-06-2022: Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε με την Α.Θ. Παναγιότητα Οικουμενικό Πατριάρχη Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε με την Α.Θ. Παναγιότητα Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας συναντήθηκε με την Α.Θ. Παναγιότητα Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα κατάνυξης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την καθημερινότητα των πολιτών και την τρέχουσα επικαιρότητα της ελληνικής κοινωνίας που αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Παναγιότατος κ.κ. Βαρθολομαίος προσέφερε ως εθιμοτυπικό δώρο στον κ. Αρχηγό, εικονογραφημένο δίσκο με τη Θεοτόκο βρεφοκρατούσα. Παράλληλα ο κ. Αρχηγός του προσέφερε ως εθιμοτυπικό δώρο το ξιφίδιο της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.