Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

29-07-2021: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν -5.375- πακέτα λαθραίων τσιγάρων και -431- συσκευασίες καπνού

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 26-7-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, τρεις (3) αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με άτομα που εμπορεύονται καπνικά προϊόντα με ορμητήριο οικία στην Αθήνα, εντοπίστηκε αλλοδαπός να εξέρχεται της εν λόγω οικίας με σακίδιο πλάτης, εντός του οποίου κατείχε -150- πακέτα τσιγάρα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Κατόπιν έρευνας στην εν λόγω οικία, όπου εντοπίστηκαν και οι δύο έτεροι αλλοδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5.225- πακέτα τσιγάρα και -431- συσκευασίες καπνού και το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.