Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

17-12-2020: Ανακοίνωση σχετικά με έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 42χρονου ημεδαπού Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 42χρονου ημεδαπού.

Η σορός του 42χρονου εντοπίστηκε χθες (16 Δεκεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή των Σερρών και έφερε τραύμα στην μεσοπλάτια χώρα και εκδορές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση (νεκροψία - νεκροτομή) ο θάνατος του 42χρονου επήλθε από εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από χτύπημα με θλων και νύσσον όργανο στην μεσοπλάτια χώρα.

Στον χώρο που εντοπίστηκε η σορός, αλλά και στο σημείο που βρέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε, μετέβησαν αρμόδια κλιμάκια Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.