Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

14-12-2020: Εξιχνιάστηκαν -9- περιπτώσεις κλοπών από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοζάνη, 14 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν -9- περιπτώσεις κλοπών από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων-Βελβεντού Κοζάνης, -9- περιπτώσεις κλοπών από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης, που τελέσθηκαν από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Δεκέμβριο του 2020 και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για κλοπές.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 40χρονος προχθές, εισήλθε εντός του Ιερού Ναού και παραβίασε το παγκάρι, αφαιρώντας απροσδιόριστο χρηματικό ποσό. Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω διέπραξε επιπλέον -8- κλοπές στο συγκεκριμένο Ιερό Ναό, κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως 20-08-2020, αφαιρώντας από το παγκάρι απροσδιόριστα χρηματικά ποσά .

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων-Βελβεντού, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανωτέρω, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.