Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

02-11-2020: Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος αλλοδαπού, στη Μυτιλήνη Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 2 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος αλλοδαπού, στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ενώ ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση ληστείας σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε την 30-10-2020 το βράδυ στη Μυτιλήνη.

Συνελήφθησαν προχθές (31-10-2020) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα της ληστείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ταυτοποιήθηκε και 23χρονος ημεδαπός, που εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο 23χρονος και ο 31χρονος δρώντας από κοινού , αφαίρεσαν από την κατοχή του αλλοδαπού τραυματίζοντας τον με τη χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου, το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο 20χρονος κατά το χρόνο του συμβάντος, επιτηρούσε την περιοχή ως τσιλιαδόρος.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε, στιλέτο με μήκος λάμας δώδεκα (12) εκατοστά.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.