Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-10-2020: Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην πόλη του Βόλου Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα, 13 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην πόλη του Βόλου

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, μίας γυναίκας και ενός άνδρα, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 12-08-2020 έως 27-08-2020 στην πόλη του Βόλου, οι δράστες διέρρηξαν τρεις οικίες και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους συνολικά τρεις τηλεοράσεις, ένα ρολόι, μία καφετέρια και ένα κουτί που περιείχε διάφορα νομίσματα.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε μία από τις αφαιρεθείσες τηλεοράσεις, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.