Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

02-10-2020: Ανακοίνωση σχετικά με απολογισμό δραστηριότητας των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για τον Σεπτέμβριο 2020 Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από σήμερα και στο εξής, στην αρχή κάθε εβδομάδας και κάθε μήνα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής  (ΓΑΔΑ) θα δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν στο αστυνομικό έργο στην περιοχή της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., η ΓΑΔΑ είναι η αρχή. Στην συνέχεια η πρωτοβουλία θα επεκταθεί σε όλες τις Γενικές Διευθύνσεις της χώρας.

Εξάλλου η ΓΑΔΑ, από την 1η Αυγούστου δημοσιεύει τα αντίστοιχα ημερήσια στοιχεία στον επίσημο ιστότοπο της Αστυνομίας.

Είναι μια πρωτοβουλία λογοδοσίας, διαφάνειας και προσπάθειας επικοινωνίας με τους πολίτες.

Η αστυνομία λογοδοτεί για το έργο της, την ασφαλή κίνηση και ζωή στην πόλη.

Δημοσιεύει για να κρίνεται και να βελτιώνεται.

Θέλει να επικοινωνεί καλύτερα γιατί χωρίς τους πολίτες το έργο της δυσχεραίνεται.

Σε αυτή την προσπάθεια η ΓΑΔΑ βάζει χρώμα στην Αστυνομία. Προσπαθεί να μάθει να μιλά μια γλώσσα κοινοτική και κοινή. Σύγχρονη και κατανοητή.

Τέλος το σήμα της ΓΑΔΑ αλλάζει ή μάλλον η ΓΑΔΑ αποκτά σήμα , που στο εξής θα υπάρξει σαν λογότυπο σε όλη την επικοινωνία της.

Ακολουθούν: