Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


20-07-2020: Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση διάρρηξης – κλοπής σε σταθμευμένο όχημα στη Λέσβο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 20 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση διάρρηξης – κλοπής σε σταθμευμένο όχημα στη Λέσβο

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -10.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής σε σταθμευμένο όχημα, που διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 17-07-2020 στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, ένας εκ των οποίων συνελήφθη. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι ανήλικοι δρώντας από κοινού, αφού έθραυσαν τζάμι του οχήματος, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του τσάντα, που περιείχε κοσμήματα, χρηματικό ποσό και λοιπά τιμαλφή, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -10.000- ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, γονέων των δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.