Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

25-11-2019: Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, στην Κέρκυρα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 25 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, στην Κέρκυρα

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της «απάτης που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ» καθώς και για παράβαση του Νόμου «Περί Επιταγών».

Από την μέχρι στιγμής έρευνα ταυτοποιήθηκε η δράση του σε τρείς (3) υποθέσεις απάτης, που ανέρχονται στις 316.000 ευρώ

Συνελήφθη την Παρασκευή (22.11.2019) το βράδυ, στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απάτη και για παράβαση της Νόμου Περί Επιταγών.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας διερευνήθηκαν μεθοδικά καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο 56χρονος εξαπατούσε συστηματικά επιχειρήσεις στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο σύναψης εμπορικών συναλλαγών, εκδίδοντας ακάλυπτες επιταγές.

Η έρευνα που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας συνεχίζεται για την διερεύνηση του ενδεχομένου εμπλοκής του και σε άλλες υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών.

Πολίτες οι οποίοι ενδέχεται να έχουν εξαπατηθεί με αντίστοιχο τρόπο ή έχουν αντιληφθεί αντίστοιχη δράση παρακαλούνται να το καταγγείλουν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας .

Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας.