Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

23-11-2019: Συνελήφθη 52χρονος στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης κατά την οποία εντοπίστηκε πλήθος λαθραίων καπνικών προϊόντων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 23 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 52χρονος στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης κατά την οποία εντοπίστηκε πλήθος λαθραίων καπνικών προϊόντων

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 3.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (22-11-2019) 52χρονο ημεδαπό για παράβαση του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα», ενώ αναζητείται 52χρονος συνεργός του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης κατελήφθη ο συλληφθείς να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του γιου του, με το οποίο μετέφερε (2.500) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ακολούθησε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Νικόπολης, ιδιοκτησίας του συνεργού του, στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (584) συσκευασίες καπνού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.