Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

01-04-2019: Συνελήφθη αλλοδαπός, μετά από απόπειρα κλοπής σε εξοχική κατοικία, στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 1 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη αλλοδαπός, μετά από απόπειρα κλοπής σε εξοχική κατοικία, στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας

Ο συλληφθείς, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας

Όπως επίσης προέκυψε, είχε προβεί νωρίτερα σε (2) ακόμη απόπειρες κλοπών σε εξοχικές κατοικίες της ανωτέρω περιοχής

Συνελήφθη, χθες (31-03-2019) το απόγευμα στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής από εξοχική κατοικία της περιοχής.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης παραμονής του στη χώρα μας.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, εντός της ανωτέρω εξοχικής κατοικίας, τη στιγμή που είχε προβεί στη θραύση παραθύρου αυτής, με σκοπό τη κλοπή.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι νωρίτερα ο 41χρονος, είχε προβεί στη διάρρηξη δύο (2) ακόμη εξοχικών κατοικιών της περιοχής, χωρίς να έχει διαπιστωθεί η αφαίρεση κάποιου αντικειμένου από το εσωτερικό τους.

Σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.