Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

20-01-2019: Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών, σε περιοχές της Λιβαδειάς & της Λαμίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 20 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών, σε περιοχές της Λιβαδειάς & της Λαμίας

Συνελήφθησαν, χθες (19-01-2019) πρώτες πρωινές στη Λιβαδειά, δύο ανήλικοι ημεδαποί & απογευματινές ώρες στη Λαμία, ένας 23χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνέλαβαν άμεσα τους δύο ανήλικους, μετά από διάπραξη κλοπής σε περίπτερο της περιοχής. Συγκεκριμένα, αφού παραβίασαν ψυγείο της επιχείρησης, προκαλώντας φθορές σε αυτό, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του εμπόρευμα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.

Στη δεύτερη περίπτωση , στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων συνελήφθη ο 23χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ο οποίος νωρίτερα εισήλθε σε κατάστημα – ζαχαροπλαστείο της περιοχής και αφαίρεσε ένα γυάλινο κουτί (κουμπαρά) που περιείχε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και το οποίο προοριζόταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.