Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

26-09-2018: Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 57χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις 8-9-2018 στο Νέο Ψυχικό Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 57χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις 8-9-2018 στο Νέο Ψυχικό

Συνελήφθη ο 51χρονος ημεδαπός δράστης

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 57χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις 8-9-2018 στο Νέο Ψυχικό.

Ως προς το χρονικό του εγκλήματος, πρωινές ώρες της 8-9-2018 το θύμα δέχθηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο, τη στιγμή που οδηγώντας το αυτοκίνητό του, εξήρχετο από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διέμενε στο Νέο Ψυχικό.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε και απογευματινές ώρες της 25-9-2018 προσήχθη στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο δράστης εξεταζόμενος παραδέχθηκε την ενοχή του και επικαλέστηκε ως κίνητρο της πράξης του, οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Σε βάρος του 51χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.