Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

06-09-2018: Εξιχνιάστηκαν 17 διαρρήξεις και 1 απόπειρα, σε καταστήματα, οχήματα και οικία στην Αλεξανδρούπολη Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν 17 διαρρήξεις και 1 απόπειρα, σε καταστήματα, οχήματα και οικία στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν 4 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δεκαεπτά (17) διαρρήξεις και μία (1) απόπειρα, σε καταστήματα, οχήματα και οικία, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 6-6-2018 έως 5-9-2018, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθησαν χθες (5-9-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) άτομα, εκ των οποίων ένας 20χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Συγκατηγορούμενος τους είναι και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δράστες διέρρηξαν δεκατρία (13) καταστήματα, τρία (3) οχήματα και οικία στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, διάφορα χρηματικά ποσά, ύψους 6.000 ευρώ περίπου και ένα (1) tablet , καθώς επίσης αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη κατάστημα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και το αφαιρεθέν tablet .

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, τα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και το tablet .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.