Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

05-09-2017: Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στην Κέρκυρα για κλοπή κατά συναυτουργία Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στην Κέρκυρα για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα (04-09-2017) το απόγευμα, σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, δυο υπήκοοι Μ. Βρετανίας ηλικίας 54 και 41 ετών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Αναλυτικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς καθώς κατά την αξιοποίηση του υλικού της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε υπόθεση κλοπής το Σάββατο (02-09-2017) το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας, κατά την οποία αφαίρεσαν μία τσάντα, με ηλεκτρονικές συσκευές αξίας (2000) ευρώ περίπου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί τα οποία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτη τους.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.