Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

05-03-2017: Συνελήφθη 61χρονος στον Προμαχώνα για μεταφορά και εισαγωγή λαθραίων ποτών στην ελληνική επικράτεια Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 5 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 61χρονος στον Προμαχώνα για μεταφορά και εισαγωγή λαθραίων ποτών στην ελληνική επικράτεια

Εντοπίστηκαν στο όχημα που οδηγούσε πάνω από 400 φιάλες λαθραίων ποτών

Οι συνεχείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, οδήγησαν στη σύλληψη 61χρονου ημεδαπού για κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή λαθραίων ποτών στην ελληνική επικράτεια.

Ειδικότερα, χθες (4-3-2017) το βράδυ στον Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα, εντοπίστηκε ο 61χρονος να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε συνολικά 432 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και τα λαθραία ποτά, τα οποία θα σταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.