Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

11-02-2017: Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών και πέντε (5) απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε καταστήματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις, τράπεζα και οικία, στα Χανιά Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά, 11 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών και πέντε (5) απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε καταστήματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις, τράπεζα και οικία, στα Χανιά

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσε, χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τέσσερις υποθέσεις κλοπών και ακόμη πέντε περιπτώσεις απόπειρας κλοπής, από καταστήματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις, τράπεζα και οικία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων και σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (10.02.2017) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 35χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (10.02.2017) τα ξημερώματα, άγνωστος δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε τραπεζικό κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά με σκοπό την κλοπή, προκαλώντας φθορές σε αυτό.

Από την αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι ο 35χρονος διέπραξε την παραπάνω απόπειρα κλοπής.

Από την συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη προανάκριση και την ανάλυση του τρόπου δράσης, προέκυψε ότι ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 30.01.2017 έως και την 10.02.2017, διέπραξε συνολικά τέσσερις κλοπές και πέντε απόπειρες κλοπών, αφαιρώντας χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα και φθορές στα εν λόγω καταστήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.